O podjetju

Steklarstvo Brolih Robert, s. p., je podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjamo se z izdelavo steklenih elementov po meri, s prodajo in z montažo steklenih vrat, pohištva, ogledal in drugih delov ter opremljamo tako poslovne kot stanovanjske prostore, tj. z ogledali, policami, vitrinami, steklenimi namiznimi ploščami. Nudimo tudi brezplačno svetovanje in opravljanje izmer.

Steklarstvo z dolgoletno tradicijo

Korenine Steklarstva Brolih segajo v leto 1978, ko je naš oče začel z dejavnostjo zasteklitve objektov na terenu v majhni delavnici na Vrhovcih. Leta 1983 smo se preselili v Kozarje. Na novi lokaciji smo zgradili sodobno delavnico ter jo opremili s sodobnimi stroji za obdelavo in izdelavo stekla. Leta 1986 sem obrt prevzel Robert Brolih, oče Franc pa je istočasno odprl obratovalnico steklarstva in uokvirjanja slik na Gornjem trgu v Ljubljani, ki jo je uspešno vodil vse do upokojitve. Delavnico v Kozarjah smo Brolihovi še urejali, širili in posodabljali.

Na več kot 200 m2 proizvodnih površin smo v zadnjih letih posodobili skoraj vse obdelovalne stroje in nabavili posebne regale za skladiščenje stekla. Naša zadnja pridobitev je peskalna komora, ki služi za izdelavo posebnih vzorcev ali za druge vizualne spremembe na izdelkih iz stekla. Kot poudarja naš oče Franc, smo bili ena prvih steklarskih delavnic, ki je začela sama izdelovati izolacijsko steklo termopan.

Danes redno obiskujemo sejme, saj le tako lahko sledimo sodobnim trendom in novitetam ter novim oblikovalskim prijemom. Obljubljamo, da: »poslujemo pošteno in se držimo dogovorjenih rokov. Izdelki so cenovno korektni in kakovostni!«. Imamo veliko dela s strankami, smo komunikativni in inovativni.

Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.